Sport og Fitness ønsker, at være forankret i lokalsamfundet, med fokus på faglighed og sundhed. Vores placering i Struer Energi Park skaber muligheden for synergi og samarbejde med det lokale forenings- og erhvervsliv. Ønsker du en firma- eller foreningsaftale hos os, skal du/i være mere end velkomne til at kontakte os på telefon 40 54 88 09 eller mail aarup@sportogfitness.dk

Aarup Boldklub

Sport og Fitness – Dit Center, Aarup, har indgået et samarbejde med Aarup Boldklub. Som udøver i Aarup Boldklub får du et medlemskab for kr. 199,- pr. person pr. måned + gratis oprettelsesgebyr.

Vi har fået medlemslisten, hvilket vil sige, vi kan tjekke om du er medlem af Aarup Boldklub. Prisen for medlemskabet hos Sport og Fitness – Dit Center, Aarup, er afstemt efter det samlede antal medlemmer Aarup Boldklub i Sport og Fitness – Dit Center, Aarup.

Nedenfor er oversigten over prisreguleringen, som vil blive opgjort pr. 1/4 og 1/10.

Priser

0 – 200 medlemmer 199,- pr. måned
201 – 250 189,- pr. måned
251 – 300 179,- pr. måned

Total Body-Zone

Som medlem i Sport og Fitness – Dit Center, Aarup, får du 20 % rabat på Total Body-Zones produkter. Du skal blot vise dit medlemskort fra Sport og Fitness – Dit Center, Aarup.

Total Body-Zone er en sundheds-, skønheds-, og wellnesklinik i Odense. De er specialister inden for slankebehandlinger som detox, fedtbehandling og figurformning, og kan hjælpe dig med at få den krop du drømmer om. Du møder et team af professionelle alternative behandlere, og de hjælper dig med akupunktur, zoneterapi og massage. De tilbyder en verden af skønne wellnessbehandlinger inden for ansigtsbehandlinger og kropsbehandlinger.

Det er en oase i Odense i lækre, lyse og afslappede omgivelser med ro og harmoni.

Markussen Sport

Som medlem af Sport og Fitness – Dit Center, Aarup, får du altid følgende rabatter hos Markussen Sport:
Beklædning med “Markussen Sport” tryk på: 40 % rabat
Beklædning uden “Markussen Sport” tryk på: 20 % rabat

Odense Kommune

Sport og Fitness – Dit Center, Aarup, har indgået et samarbejde med Odense Kommune.
Som ansat ved Odense Kommune får du et medlemskab for kr. 199,- pr. person pr. måned + gratis oprettelsesgebyr.
Får at kunne gøre brug af denne samarbejdsaftale skal du medbringe dit “Odense Kommune kort”, som viser du er ansat ved Odense Kommune.
Alternativt kan du medbringe din lønseddel fra Odense Kommune.

Find dig ikke i smerte

Som medlem i Sport og Fitness – Dit Center, Aarup, får du 30 min. behandling for kr. 190,- hos Find dig ikke i smerte – Massage og Velvære. Du skal blot vise dit medlemskort fra Sport og Fitness – Dit Center, Aarup.

Find dig ikke i smerte – Massage og Velvære er en privat klinik beliggende i Morud. Mona Kyed åbnede sin første klinik i 2003, og har siden arbejdet med massage og velvære. Find dig ikke i smerte – Massage og Velvære tilbyder afhjælpning af bl.a. følgende:

– migræne/spændings hovedpine
– Muskel/led smerter, piskesmæld
– Skinnebenssår, hævede ben
– Luftvejs problemer
– Følger af diabetes
– For højt/lavt blodtryk
– Dårligt blodomløb
– og meget mere

Du kan se mere information om Find dig ikke i smerte – Massage og Velvære ved at henvende dig i Sport og Fitness – Dit Center, Aarup, hvor du vil kunne finde en brochure over klinikken. Eller ved at klikke direkte via linket: finddigikkeismerte.dk